Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » S. O. S! vírusos a gépem?

S. O. S! vírusos a gépem?

Figyelt kérdés

Ma kaptam az egyik osztálytársamtól egy linket.

Én meg megnyitottam , de előtte megkérdeztem mi ez? Ő nem írt rá semmit sem , és hát megnyitottam.Utána meg mindenkinek elküldte a fb-m az összes ismerősömnek még a tanítóimnak is .. :( Azt mondta a barátnőm,hogy ez vírus és virusos lesz a gépem.

Én azon nyomban elindítottam a ,,gyorsvizsgálatott,, az egész gépemben és a ,,vírus kereső,, programomat is.

De nem talált semmilyen vírust.

Akkor most vírusos a gépem vagy nem?

U.I: Remélem,hogy nem ,mert projectot kell csinálni :(

2014. márc. 29. 12:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem. Az ESET oldal scriptje nem ismeri fel az ugyanazon e-mail címet, ha az a "youre-mailaddress"+integer@gmail.com formát követi. Nem tudom, mennyire értesz hozzá, integer egy számváltozó, jelen esetben integer%1 ha nem 0, akkor nem működik. % a maradék kiszámolásáért felel. És egyébként pedig Kaspersky laborjába is elküldtem, szerinte nem vírus. Evvan. Tehát ez egy gyanús fájl, amit a frissített ESET már nem érzékel vírusnak, mert nem az. Téves riasztásról hallottál már? Egyébként ESET mesterséges intelligenciával dolgozik, és kiszűri az illetéktelen aktivitást. DE függetlenül a vírusosságától: ha letörölte, akkor nem lesz tőle baja. Bár Avast azért nem fogja észrevenni, mert az meg nem elég okos hozzá.

Panda: örülök. Nem sok helyen van bedíjazva 1. vagy 2. helyre, mint a Kaspersky és az ESET SS7.

Egyébként ha tényleg trójai, akkor sincs semmi. A system hibáit javítgatja, és kiskapukat nyit. ESET meg Avast is van olyan okos, hogy látja a kiskapukat, max a forrást nem. Úgyhogy ennyit erről.

És a belinkelt lista a frissítésről: NOD32-es, és nem azt a típust rakták bele, hanem kibővítették.

2014. márc. 30. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!