Vírusos lett a gépem mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Van vírus irtóm meg minden de ha meg probálom eltávolítani akkor egy fekete ablak össze vissza ugrál nagyon rossz és félek hogy majd megint előjön és a szüleim meglátják azt irja hogy a gépemhez hozzá férhetnek és eléggé félek így történt:letöltöttem egy programot kiírta hogy vírusos mindenki mondta hogy nem ezért mindent ami észleli hogy vírus kikapcsoltam aztán nem indult el ezért vissza kapcsoltam őket vírust észleltek ezér törölni probáltam de össze vissza ugrál akkor egy fekete ablak lécci segitsetek!2014. febr. 9. 13:00
1/8 Tengor válasza:
Csökkentett módban kell megpróbálni a vírusirtást, akár egy hordozható, vírusirtóval. A szüleid haragjától van rosszabb is, amit egy gép tud csinálni, szóval lehet jobban járnál, ha nekik szólnál, és ők majd eljuttatják egy szakihoz a gépet.
2/8 anonim válasza:
Na te egy tipikus "megmondtákazokoshaverokhogyaznemvírus" júzer vagy, gratulálok.
Szerinted a vírusirtó poénból írja, hogy vírus?...nagyon nem.
3/8 A kérdező kommentje:
És mondtam hogy nem tudom hogy vírus?Nem.
2014. febr. 9. 15:18
4/8 anonim válasza:
Nem minden vírusnak jelzett program vírus. Ami be tud injektálódni egy másik programba azt automatikusan vírusnak fogja tekinteni. Ha a géped lassú, vagy furcsán viselkedik, az biztosan vírus! Javasolnék egy újratelepítést.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem de akkor az nem vírus ha elpróbálom távolítani és egy fekete ablak amibe betűk vannak írva össze vissza ugrálnak?
2014. febr. 10. 15:09
6/8 A kérdező kommentje:
Még több információ a vírusról:Riasztási szint:súlyos
név:Backdoor:Win32/Fynloski.a
Kategória:Hátsó kapu
Ajánlott művelet:Azonnal távolítsa el ezt a szoftvert
Elemek:file:C:/Users/Felhasználó/Downloads/Updater v6.rar.
Most veszem észre van egy ugyanilyen csak más a neve...help.
2014. febr. 11. 16:41
7/8 A kérdező kommentje:
Segitség! egyre több dolog vírusos lesz!
2014. febr. 11. 16:53
8/8 A kérdező kommentje:
Már jó a gépem.
2014. febr. 25. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!