Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segítség! Vírusos a gépem?...

Segítség! Vírusos a gépem? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Ha felmegyek az internetre állandóan (kb 2 percenként beugrálnak külömféle oldalak). Ez miért van? Azt vettem észre, hogy azóta jönnek be ezek az oldalak, mióta lehúztam az internetről egy pár sorozat részt. Mit tegyek?
2009. aug. 24. 13:27
 1/6 anonim válasza:
hát nem is tudom....talán egy virusírtót futtatnék végig ? :D
2009. aug. 24. 13:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Az Avastot már végigfutattam, de nem nagyon használt.
2009. aug. 24. 19:50
 3/6 anonim válasza:
Ha internet explorert használsz akkor szerintem váltsz boöngészőt)pl mozilla firefox) amikor én is IE-t használtam nekem is sok hirdetést dobott mozillánál ez nem fordult elő. ha átváltasz és az IE továbbra is dobálja akkor azt töröld le sztem(remélem érthető volt IE=Internet explorer:D:D)
2009. aug. 25. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:
IE az op.rendszer része, hagyd a fenébe, ahol van, töltsd le a Mozilla Firefox 3.5.2-t [link] aztán nézd meg a kiterjseztések közt az Adblock Plust és a NoScriptet. Töltsd le a Firefox-ba, nem lesz reklám többet.
2009. aug. 25. 16:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Mozilla Firefox 3.5.2-t [link] aztán nézd meg a kiterjseztések közt az Adblock Plust és a NoScriptet. Töltsd le a Firefox-ba, nem lesz reklám többet.

Kedves 16:59 ! Letötltöttem a Mozilla Firefox 3.5.2-t. Az lenne a kérdésem hogy ezt a Adblock Plust és a NoScriptet holt találom, mert nem sikerült megtalálnom, és letöltenem. Köszike a segítséged

2009. aug. 25. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
[link] Minden kiegészítőt is bővitményt itt találsz meg. Letöltöd, telepited, aztán újra kell inditani a Firefox-ot. Ha valamelyik ilyen kiegészitőhöz frissités érkezik, alul a Tálca jobb sarkában jelzi.
2009. aug. 26. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!