Mosás után mindig büdösek lesznek a ruhák. Mitől lehet ez? Nem rossz a mosógépünk. Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 13:36
1/21 anonim válasza:
szia. nekem ősrégi hajdú mosógépem van. problémám hasonló, de minden mosás után leengedem belőle a vizet, és így minden tökéletes. :)
2/21 anonim válasza:
- Szűrőt kitisztítani
- Ecettel egy teljes,legforróbb mosást végignyomni (ruha nélkül, a centrifugát meg kapcsold ki, ha van ilyen lehetőség, úgy nem fog ugrálni sem)
- A tetőt/ajtót mosás után hagyd nyitva, hogy kiszáradjon a mosógép belseje
3/21 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen gondom. Úgy vettem észre, hogy nem mindegy milyen illatú mosóporhoz, milyen illatú öblítőt használok. A két különböző illat egy harmadikat eredményezhet, ami nem mindig „kellemes”. Időnként érdemes kitisztítani a mosógépből ki vezető lefolyó csövet is!
4/21 anonim válasza:
Mosd át a mosógépedet ecetes vízzel, vagy valami fertőtlenítő anyaggal. Akkor utánna jó illatúak lesznek a ruhák is. És ami már elhangzott...ne csukd be az ajtaját a gépnek!És lehetőleg rögtön terítsd ki a ruhákat!!
5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,jó tanácsokat,megfogadom!
2008. júl. 17. 15:52
6/21 anonim válasza:
a szellőztetésre is figyelj. ne zárt helyre akarszd a ruhákat hanem oda ahol kcisit megy a levegő:)
7/21 anonim válasza:
A legjobb megoldás valóban az ecetes átmosás! Ha utánna is büdi akkor valami komolyabb vízkőoldóval, mert amiatt van.
8/21 anonim válasza:
Tulajdonképen a válaszokat megkaptad, de azért küldök egy linket, ami összefoglalja, és más esetben is hasznos lehet:
10/21 anonim válasza:
Szia!
Nem egészen értem hogyan lehet mosás után büdös egy ruha?
Ha teszel bele mosóport, öblitőt és rendesen kiszáritod, nem nyirkosan teszed el akkor jó illatúnak kéne lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!