Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elszeretnék kezdeni YouTube-on...

Szraki kérdése:

Elszeretnék kezdeni YouTube-on videózni, de félek, hogy az osztálytársak kinevetnek meg hogy túl fiatal vagyok hozzá. Stb. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!

2015. jan. 28. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
akkor ne kezdd el
2015. jan. 28. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:

A gyerekeknek egy dolga van az életben: Tanulni. Nem pedig szánalmas semmitmondó videókat gyártani. Amire,-legyünk őszinték- a kutya sem kíváncsi.

Szívesen.

2015. jan. 28. 13:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de elszeretnék kezdeni csak nem tudom hogyan..... De köszi
2015. jan. 28. 13:15
 4/8 Drone007 ***** válasza:
100%

De miért akarsz elkezdeni videózni? Van valami célod, ezzel? Vannak hasznos vizuális tartalmaid (videót/animációt készítesz, tutoriálokat akarsz bemutatni, stb...), amit bemutatnál, és ezért akarsz vlogot, vagy csak mert van már mindenkinek és neked is kell?

Ha az utóbbi, akkor hanyagold a témát, növessz személyiséget, és ne mások után kullogj, mint egy divatmajom.

Ha az előbbi, akkor meg ne foglalkozz azzal ki mit gondol, mert megint csak mások értékrendje szerint ítéled meg magad, ami ugyanoda vezet, ahova az előző mondatom.

Sok sikert!

2015. jan. 28. 13:40
 5/8 A kérdező kommentje:

KedveDrone007!

Köszönöm válaszod.... a videóim célja az emberek megnevettetése lenne.Valójában nem mások utánozásáért hanem más emberek megismerésére lenne hasznos nekem a videózás! Így szerinted lenne értelme vagy nem?

2015. jan. 28. 13:44
 6/8 Argloss ***** válasza:

Az utánzás a tanulás alapja, az évek során csak a módja lesz kifinomultabb. Csak azt gondold át nagyon, hogy ki lesz a példaképed és kinek a tanácsait fogadod meg.

Olyan embert válassz aki megnevettet, ne olyat akit kiröhögni lehet, vagy sajnálni, hogy az emberek közé tartozik. Csak olyat csinálj amit később nem fogsz szégyellni.

2015. jan. 28. 15:06
 7/8 Drone007 ***** válasza:

Vágj bele, az idő majd eldönti volt-e értelme. Kockázata nincs a dolognak, legfeljebb a haverok kinevetnek, de az ő véleményük többnyire úgyis szubjektív.

Csinálj ilyet (na jó legfeljebb anim nélkül a szöveg a lényeg):

https://www.youtube.com/user/DumaRagu

2015. jan. 28. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szén mindenkinek a válaszokat....hálás vagyok :D
2015. jan. 29. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!