Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vannak ezek a fiatal youtube...

Vannak ezek a fiatal youtube bloggerek, akik eddig teljesen elkerülték a figyelmemet, de meglepődve tapasztalom, hogy csupa trágárság felkerül a netre. A Youtube hogyhogy engedélyezi a trágár videók nyilvánossá tételét?

2014. dec. 30. 22:31
 1/4 anonim válasza:
Mert a youtubeot csak a nagy videosok szivatasa érdekli...
2014. dec. 30. 22:53
 2/4 A kérdező kommentje:
ezt nem teljesen értem, ki az a nagy videós?
2014. dec. 31. 00:39
 3/4 duakau válasza:

1. A Youtube-ot a nézettség érdekli, mert a videókba beágyazott reklámokból él.

2. A káromkodás nem lehet problémája senkinek. Ezt gyerekkorodban beléd nevelik, hogy trágárkodni nem, vagy csak alacsonyabb társadalmi körökben szabad. Éppen ezért azzal nemis téged, hanem magam minősítem azzal, ha utalást teszek az anyád állására. És ez baj! A trágárság az élet része, és az benne a legjobb, hogy nem árt senkinek. Azt ne mondd már, hogy ha belerúgsz a kislábujjaddal a szekrény szélébe, azt mondod, hogy "ejnye", vagy "teringettét".

2015. jan. 4. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:
vannak bizonyos törvények, jogszabályok, felhasználási feltételek, amiket én nem ismerek, csak csodálkozom, mert bár nem értek egsyet veled, azt viszont tudom, hogy TV-ben, rádióban nem szabad, itt a Gyakorikérdéseken sem szabad, nem tudom, hogy a Youtube-on miért szabad
2015. jan. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!