Elsehiszed kérdése:
! HELP! Miért megy el az internetem?
Figyelt kérdés
Modemmel van megosztva az internet ha egyedül vagyok itthon semmi baj. Asztali gépem van, netkábellel csatlakozik az internethez. Viszont ha valaki laptoppal vagy telóval rácsatlakozik a wifire van hogy elmegy mindkettőnknek vagy hármunknak! Kis időre megy el és visszacsatlakozik, ha nem akkor kiszoktam húzni a modemet és visszadugni és ismét jó, de nem tartósan. Eddig nem zavart annyira de most hogy játszok nem a legjobb hogy a meccs közepén megy el a netem. Mi lehet a gond??2015. jan. 26. 19:50
2/6 A kérdező kommentje:
de :sss
2015. jan. 26. 20:24
3/6 A kérdező kommentje:
még fater kötötte be anno.. azóta szar :D
2015. jan. 26. 20:25
4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy most nézem nem is tplink.. siemens se361.. Azt figyeltem meg hogy csak pl torrentezés, lolozás + a laptopon torrentezés skypeolás esetén megy el, lehet már régi és nemképes adatokat átvinni ennyit vagy mi??
2015. jan. 26. 21:29
5/6 anonim válasza:
ki kéne próbálni egy másikat. HA a probléma marad, akkor nem a router a hibás. De ha nagyon régi, akkor lehet vele probléma-
6/6 A kérdező kommentje:
A mostanit nem tudnam valahogy megcsinalni? :c
2015. jan. 27. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!