Mitől van rengeteg reklám, felugró ablak az adblock ellenére is?
SuperAntiSpyware
MalwarebytesAntiMalware
Spybot Search & Destroy
Ezt a hármas kombót szedd le, és futtasd le őket.
Pont az ellen vannak amik ugrálnak sött a police virust sem engedik be de ha bent van akkor kilehet iktatni velük
konyha nyelven ,de fogadjunk hogy firefoxot vagy chromet használsz ?
Én operát és semmi bajuk
Miután lefuttattad őket, kapcsold ki, h ne induljanak el legközelebb, mivel nincs szükség rájuk, felesleges futniuk folyton.
A kéretlen reklámokat okozó alkalmazásokat keresik meg, és törlik. Nálad is valami ilyen van fent, és ez dobálja fel a reklámablakokat.
Töröld a chromet és rakjál fel régebbi verziót
Amit Z/Z mondott azokat meg csináld meg és nem lesz baj
Hát erre nem tudom mit mondjak, a CCleanerre is van amelyik vírusirtó bejelez (igaz, azok inkább a vele együtt települő állandó védelem, ill. toolbar modult jelzik).
Kedves kérdező!
Informatikus szakmai fórumokon évek óta ezt a három programocskát ajánlják, mint "legjobb" kéretlen reklám keresők.
Van még persze jópár féle n+1-edik megoldás is, de ez a három egymás után lefuttatva általában beválik.
Nem tudom, a Chrome miért jelzett be, talán valami bővítmény beleette magát a Chormeba, és érzi a vesztét, és az jelzett?
Ha nem itt, hanem egy szakmai oldal megfelelő topicjában kérsz segítséget (Prohardver, HWSW, Ipon), ott is ezt a 3 programot fogják ajánlani.
Általában magában is beválik. (Ezt a típusú adware-t elég hatékonyan kiírtja. Ezért szoktam én csak ezt javasolni ennél a problémánál. A többi is hasznos persze...)
Egyébként ne lepődj meg, hogy hatástalan az adblock. Sajnos (más kérdéseknél) gyakran látom, hogy a sok kutyaütő reklámmentesítésre az adblockot javasolja. Az egyiknek sem jut el a tudatáig, hogy nem normál reklámokról van szó sokszor (pl facebooknál és google-nál felugró ablakok). Mindig mérlegelni kell:
-normálisan működik? ha igen: adblock-al eltávolíthatók a hirdetések
-abnormálisan sok hirdetés van szokatlan helyeken? kártevőről van szó, amit le KELL irtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!