Hogyan tudom letiltani ezeket a felugró ablakokat, reklámokat?
Figyelt kérdés
Van a gépen vírusírtó és nem értem miért jönnek el mindenhol, de nagyon idegesítő kérlek segítsetek! :)
pl.: [link]
2014. dec. 7. 18:46
1/7 anonim válasza:
Ha google chrome-od van, akkor ezt telepítsd.
3/7 anonim válasza:
Ha pedig szeretnél megszabadulni a kártevőtől (ugyanis ezt az okozza) akkor ne hallgass a fölöttem lévőre, hanem töltsd le a malwarebytes free-t, telepítsd (végén vedd ki a pipát mert nem kell a pro) és futtasd!
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Ezeket lefuttatod és kitörlöd amit talál, akkor is felfognak ugrani a reklám ablakok...
7/7 anonim válasza:
#5 A reklámablakok nem. Természetesen a legálisan beágyazott hirdetések továbbra is megjelennek a weboldalakon. Arra való az adblock plus. De a bakteriális fertőzést sem fájdalomcsillapítóval kezeljük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!