Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » PC csere után. Nincs netem...

PC csere után. Nincs netem wifi ruterrel, miért van ez?

Figyelt kérdés
wifiruter nélkül van internetem, de ha rádugom a wifi rutert és úgy a gépbe akkor csak kapcsolodik és net nincs a gépen.De viszont wifi van.. mit tudok csinálni?

2015. jan. 6. 11:46
 1/2 anonim válasza:
a wifis routerbe is be kell írni a szolgáltatótól kapott felhasználónevet és jelszavadat
2015. jan. 6. 11:57
 2/2 atko06 válasza:
Szia nem tudom tudsz-e rolla de a routerbe van egy külön kijelölt slot amibe a modemböl jövő lan kábelt dugod. Aztán van mellete több ugyanolyan slot abból tudod kivezetni a géphez. De ha megnézed az alját azon van egy ip vagy egy oldal és egy név+jelszó ott betudsz jelentkezni és megnézni a beállításokat. Ha nem működne amit először mondtam próbálj megnézni valamit a beállításoknál.
2015. jan. 6. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!