Asztali számítógép (elég régi már) mellé laptopot szeretnénk venni és kábeles internetünk van (ruterrel működik) ott az internetet hogyan tudom majd használni? (lennt lényeg)
Létszíves ne nézzetek sötétnek,de az a helyzet hogy én csak oldalak nézegetek és nem tudok erről semmit.
Mit kell tennem ha megvenném részletere a laptopot hogy legyen internetem?Fel kell hívni a kábelosokat vagy kell venni hozzá valamilyen más eszközt?
MI az a wifi,mert sokan ezt mondják hogy wifin keresztül működtessem?
Tényleg erről semmit sem tudok sajnos4
Köszönöm a segítséget előre is!
Tehát ha most vennék egy laptopot akkor annak lenne wifije?
És annak segítségével tudnék a kábelhez csatlakozni?
A wifinek lenne valamilyen száma gondolom amin keresztül be tudom kapcsolni?
Illetve ha megveszem a laptopot akkor a kábel tv-seket,mert kábelen keresztül van internetünk is,fel kell hívni hogy legyen netem,vagy elég lenne ha laptop wifijét valahogy hozzá csatlakoztatnám a kábelhez?
Köszi a segítséget mindenkinek és azt hogy nem hül yéztek le hogy még ezeket sem tudom.
Megnéztem nekem régi routerem van,nincs hozzá wifi,akkor mivel ezt nem rég cserélték ki a kábelesek,mert egy gyorsabb szolgáltatást kértem és akkor cserélték le,akkor gondolom fel kellene hívni a kábeleseket és ott kellene wifi-s modemet kérni?
Sajnos tehát régi routerem van,nincs rajta wifi,tehát akkor mi legyen?
Tuti a laptophoz van wifi,vagy egy modernebb routert kell kérni amihez van wifi a kábelesektől?
Köszi a segítséget!
Akkor gondolom jobb lenne egy wifis modemre kicserélni a szolgáltatóval,mert az asztali számítógép a tesóm szobájába van,a laptop meg az enyém lenne végre.
Ha kicseréltetem wifisre a modemet akkor attól hogy én más szobába vagyok könnyen tudok majd internetezni úgye?
Köszi,úgy megnyugodtan hogy nem szól le senki a tudatlanságom miatt.Mindig ettől félek,hogy beszólnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!