UPC-s internet nálatok is akadozik? Van valami program amivel be tudom bizonyítani, hogy akadozik a net?
2x kijöttek már megnézni és minden rendben van. Viszont az internet továbbra is akadozik. Nem tölti be az oldalakat, online játékról ledob, lassú...Hibát nem találtak minden rendben van vagyis elvileg a rendszerben azt látni, hogy 2 napig nem volt internetünk (badarság), de ez a probléma megoldódott magától (?).
Több gépen (laptop, asztali, iphone, windows phone)is ezt csinálja, szóval szerintem nem nálunk van a hiba...
hát azért nem lenne jó sokáig húzni, mert munkámhoz elengedhetetlen.
Nálunk is jó a ping is meg a speedtest is :S
Akkor vissza az eredeti kérdéshez...
Az asztal képét pl. rögzítheted a Fraps fizetős verziójával, plusz ezer egyéb, ingyenes, rosszabb minőséget produkáló programmal. Emellett foghatod a telefonodat, bekapcsolhatod a kameráját, és azzal is felveheted, amikor hülye a net.
Találtam egy jó monitorozó progit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!