Pc internet megosztása mobillal miért nem működik?
Kezdem az elején...mikor megvettem a telefont nem sikerült csatlakoztatni a pc-re. Aztán kiderítettem, hogy a reserve tethering kell hozzá, letöltöttem és jó volt egy darabig, amíg a gép el nem romlott...most fel lett újítva a gép és újra letölteném a progit hozzá, de most valami teljesen új a program, máshogy is néz ki és régen meg sem kellett nyitnom a progit hozzá, csak futtattam és kész volt.
Szóval most ha csatlakoztatom a gépre a telót egyáltalán nincs net, felismeri, képek okésok, és automatice le se tudom töltetni a hibaelhárítóval. Találtam pár linket, ahol le lehet tölteni de abból is csak egy helyről tudom letölteni, mert a többi olyan kesze-kusza az az egy pedig az a gagyi forma mit fent említettem.
mobil: Samsung Galaxy Ace 2.
van de nem működött, mert a főbérlőnek kicserélték olyanra a modemjét hogy bele van építve a router! így az ő routerüket nem lehet kikerülni és ütközik a miénkkel!
nem ez a lényeg választ kértem nem kommentet!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!