Hogyan tudok belépni egy D-Link Dir-300 Routernek a weboldalára?
Az a problémám, hogy a router készülékem nem lövi át a laptop gépemre az internet jelet.
S hiába írom be a firefox böngészőbe a router IP címét, nem jön be a router beállítás oldala. Inkább ezt írja ki: A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt!
Pontosabban így próbálok most belépni a router beállítás weboldalára: 1. összekötöttem a modemet a laptoppal,
2. megnyitottam a firefox böngészőt, 3. beírtam a böngésző felső címsorába a router készülék IP címét, de nem jön be a beállítás oldala.
innen töltsd le a drivert
azután egy ilyen kábellel kösd össze a routert a számítógéppel.
Ha nem segített akkor a routert érdemes újra indítani és újra próbálkozni a belépéssel.
Ha ez sem segít akkor a routeren valahol van egy gomb, az egy reset gomb. Hosszan meg kell nyomni addig amíg az összes led fel nem villan, vagy el nem alszik. És újra próba.
Ezt egy tűvel érdemes benyomni.
Szerintem meg fogd meg a driver lemezt és a patch kábelt, majd dobd el őket a fenébe! :) (na, jó, a kábelt ne, az még jól jöhet később valamire)
Amit szerintem tegyél:
Nézd meg, hogy a géped, amiről el kívánod érni a routert, csatlakozott-e rá. Ha igen, akkor nyitsz egy parancssort és beírod, hogy ipconfig /all.
Ezután megnézed, hogy mi az alapértelmezett átjáród címe, és azt írod be a böngésződbe. Ha így sem megy, akkor írj!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!