Mi a baja a routernek?
TP-LINK routerem van(150 Mbps). Tegnap hirtelen minden ok nélkül netezés közben megszűnt az internet kapcsolatom, pedig a router szerint minden jól működött. Ki és bekapcsolgattam, a vezetékeket ki-be húztam, a qss gombot be-ki kapcsoltam...aztán valahogy visszajött a net.
Ma ugyanez megismétlődött, annyi különbséggel, hogy a reset gomb nyomkodására sem történik semmi. Egyedül az első lámpácska világít, jelzi, hogy be van kapcsolva a router. De más semmi.
Ami érdekes, ha resetet nyomok akkor is ugyanúgy világít a bekapcsoló lámpa.
Nem lehetséges, hogy semmi baja nincs/nem volt a routerednek, csak a szolgáltató viccelt meg kicsit úgy, hogy esetleg karbantartás miatt nem biztosított kis időre internetet, te pedig beijedtél?
Mert ha egyszer-csak elmegy a net magától, úgy hogy nem piszkáljuk, akkor általában nem nálunk van a hiba, és vissza is jön magától...
De mivel te ijedtedben elkezdtél mindenfélét átállítgatni, főleg egy RESET-et nyomni (ezzel gyári állapotba állítottad a routered) ne csodálkozz, hogy most akkor sincs neted , ha a szolgáltató egyébként ismét biztosítja neked. Újra be kell konfigurálnod a routered .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!