Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » S. O. S. TP-link-wr841n...

S. O. S. TP-link-wr841n routerem van és nem tudom beállítani, hogy legyen azon keresztül internet. Hogy lehetne beállítani?

Figyelt kérdés
Mindig az írja ki a quick setting-nél, hogy: Congratulations! The basic internet and wireless settings are finished, please click Finish button and test your internet connection. If it is failed, please reboot your modem and wait 2 minutes or run the Quick Setup again. Ezután hiába indítom újra, akkor is ugyenezt írje. Mi lehet a baj?

2014. dec. 21. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem mindig működik a gyors beállítás tippelni nem fogok hogy milyen neted van.Részletes beállítást itt találhatsz válaszd ki a magadnak valót és ne zavarjon hogy nem a te router típusod a TP Linkek hasonlóan működnek:

[link]

2014. dec. 21. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:

az is a baj, hogy a "static"nál viszon a IP address, subnet mask, default getaway és a DNS server-nél mindnél 0 szerepel, azaz: 0.0.0.0

Ez ellen mit kell tenni?

2014. dec. 21. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

A linkkeket el szokták olvasni és nem fölöslegesen kérdezni.

T homos netnél jelszó... kell egyébnél többségben klónozni kell a netre bekötött gépet.... inkább olvass én is lusta vagyok írni.

2014. dec. 21. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget. Elolvastam, megprobáltam, de sajnos még most sem sikerült.

T-home-s vagyok. A végén a reboot-nál kiírja, hogy 100%, de nem tudom, hogy mit kell újraindítani. Modemet vagy a routert vagy a PC-t? Bár már mindegyiket probáltam, de semmi. Azért köszi!

2014. dec. 21. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!