Miért ilyen lassú a WiFi?
2 gép van a házban. Az egyik vezetékről kapja a netet, és nyilván nagyon gyors is. A letöltési sebessége kb 6MB/s torrenteknél.
Az én gépem WiFi-ről kapja a netet. A router-ünk TP-LINK TL-WR1043ND 300Mbps.
Az én gépemen mégis a letöltési sebesség MAXIMUM 1.6MB/s
Hogyan lehetne gyorsabb a netem? Már a frekvenciát átállítottam a router-en 40MHz-re, de semmi eredménye nem volt.
akkor a wifis géped csak a g hálózatot támogatja, vagy vhol levan korlátozva a g hálózat használata.
a 300Mbps-es router "n" szabványt használ, ami engedi a nagyobb sebességet.
Régebben 2.3MB/s-al tudtam letölteni. És azóta nem csináltam semmit. Csak újra telepítettem a Windows-t, ami nem hiszem, hogy befolyásolja. Vagy igen?
Fel lehet oldani ezt a korlátozást? Mert nem hiszem el, hogy csak 54Mbps-t bír a hálózati kártyám.
írd le a hálózati kártyád típusát.
plusz (win7 alatt) nézd meg a tálca - wifi jel - és vidd a kapcsolatod felé az egeret, ott van a Rádió típusa, aminek 802.11n-nek kell lennie.
ahogy a nevébe is benne van, ez egy G vevő, ennél többet nem fog tudni.
Minden féle boost és hasonlók bekapcsolásával mind a vevőd, mind a router oldalon olyan 2-2.1MB/s ami max kihozható belőle.
Jó mindegy. :D
Akkor nekem hogy sikerült ugyanezzel a kártyával 3 héttel ezelőtt 2.5MB/s-al tölteni? :D
peak-elt, attól függetlenül nem biztos, hogy folyamatosan tudott ennyit, vagy rosszul mérte.
Am wiki: [link]
"jellemző sebesség: 19mbit/s" ez valósághű, a gyakorlatban 2,3MB/s-et jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!