A 100Mbps netem egyik napról a másikra nagyon belassult és nem tudom, hogy miért. Csináltam sebesség tesztet ahol azt írta, hogy a Download speed: 0.46Mbps/Upload speed:25.80Mbps Ping:23 Eddig a letöltési sebességem elég jó volt, átlagban olyan 5Mbps sebességgel töltöttem le. Most olyan 60kbs sebességgel töltök jó esetben. Egy TP-LINK Wifis routerem van (TL-WR34OGD 54M)már a LAN drivert is újra telepítettem a net kébeleket is ellenőriztem. A routeren minden led világít, és már komolyan nem tudom mi lehet a probléma.
Ha esetleg volt már valakinek hasonló problémája, és sikerült megoldania az leírhatná hogyan. Írhat bárki aki tud adni valami tippet. Azt még hozzá tenném, hogy nem lett korlátozva a net. A válaszokat előre is köszönöm!
Gondoltam arra is, hogy frissítem a router drivert, de végül találtam itthon egy másik TP-Linkes routert ami nem wifis, és rá dugtam arra a netet. Ugyan az a probléma ezzel is... Letöltési sebesség nagyon alacsony.
2014. okt. 30. 23:22
4/9 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem írni, hogy amikor nem nyitom meg a böngészőt, a hálózatkihasználtság 0% tehát annyi mint amennyinek lenni kell, de ha elindítom a Chrome böngészőt akkor is csak 1%-os a kihasználtság.. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy biztos nem telepítettem olyan programokat a gépre, amik ennyire lefognák. Még a folyamatoknál a feladatkezelőben is ellenőriztem, milyen programok futnak, de semmi olyat nem találtam ami nem oda illik.
A modemig (szolgáltató- sz.hálózata- modem) ők is tudnak sebességet mérni, ha ott megfelelő lesz akkor a gépnél van a hiba.
2014. okt. 31. 08:37
7/9 A kérdező kommentje:
A 1272-őt már hívtam, és mondták, hogy náluk minden rendben van. Szóval valami olyan segítség kéne, hogy mi blokkolhatja a letöltési sebességemet. A roueterrel nem lehet gond, hisz próbáltam másik routerrel is. Esetleg van a Win7-ben olyan beállítás, vagy akármi, ami ilyen gondokat okozhat? Amúgy 64 bites rendszert használok, folyamatoknál semmit olyat nem látok, AVG tűzfalam van, mindig is ez volt, és soha nem volt probléma szóval ez is pipa. Mi okozhat még ilyen problémát? Azt még hozzátenném, hogy mind a 3 gépen jelen van ez a probléma.
2014. okt. 31. 11:52
8/9 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem, hogy újra rakom a rendszert mert biztos nálam van a hiba... Nem értem vele semmit, a letöltési sebességem még mindig nagyon lassú, a szolgáltató szerint még mindig nálam van a hiba..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!