Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lett lassú a netem?...

Miért lett lassú a netem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nos az lenne a problémám hogy lassú a netem és nagy a pingem is játékokban (cs:go cod2 stb.). Ez azóta van mióta új router szórja a jelet. Az internet nem csak nálam ilyen hanem a többi eszközön is. A régi router egy TP-Link TL-WR542G volt amit erre cseréltünk le TP-Link TL-WR740N

Kérlek aki tud segítsen! Előre is köszönöm!

2014. okt. 23. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

Valószínűleg rosszul van bekonfigolva a router... vagy nem bír többet...

2014. okt. 25. 00:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogy rosszul bekonfigolva? ugyanúgy van ahogy eddig volt a régi
2014. okt. 25. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:
ez rögtön azóta kezdődött mikor be lett dugva minden? Vagy egy idő múlva? Ha egy idő múlva próbáld meg újra indítani. ha nem tudod hogy kell húzd ki a router az áramból. várj vele kb fél percet minimum. majd dugd vissza. Ha nem jó akkor meg írj. Addigra még kitalálok valamit :D
2014. okt. 26. 00:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ennyire hülye. Az történt hogy szóltam a szolgáltatónak ők csináltak valamit.(Bent a szolgáltatónál)

Utána 1 hétig KB jó volt. Most megint el kezdett szarakodni. Igen eltelt egy pár nap amíg elkezdett szarakodni. Érdekes mert ha újraindítom akkor egy 5-10 percig 20-30ms a pingem aztán 500-1000ms. Szerintem nem nálam van a gond.

2014. nov. 1. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenhol 500-1000-es a pinged?

Egyébként melyik szolgáltatónál vagy? és vezetéken kapod a netet vagy antennán?

2014. nov. 2. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!