Mégis hogy lehet ilyen lassú a netem ha nem kéne neki?
Nos egy asztali pc-ről lenne szó ! Vettem hozzá a media marktban egy aus n10 nano usb adapter hogy fogja za itthoni wifi jelet ! ( [link]
Nah feltelepítettem a cd-n kapott drivert és hogy azt jelzi hogy 90 illetve 120 MBs kközött van az adatátviteli sebeségge 70-75%-os jel erőség és 85 illetve a fölötti minőséget jelez !
Akkor mégis miért van az hogy nem tudok 50 kb / seccel letölteni ? néha felugrik pedig 200-ra is de basszus 2 MB / seccel szedek le ugyan erről a helyről a laptopomal amivel gynegébb a jel oO nemértem :D felkéne tenni a legfrisebb drivert ?
csatlakoztasd rá a notebookra, ha ott jó, akkor a PC -vel van gond.
Lehet az OS van elállítva, de az is lehet, hogy nem kap kelő kakót az USB.
OS => Operating System => Operációs rendszer
Kakaót nem igen tudsz adni, ezt az alaplap és a tápegység befolyásolja.
Előfordul hogy biosban lehet bűvészkedni, de veszélyes.
Ha az energia ellátás a gond, akkor valószínűleg gyenge a táp.
Lehet, hogy ez a nano "izé" gyenge. Például nem hiszem, hogy egy komoly antenna van benne...
Az a 150 Mbps, amit ráírnak, kb. semmit sem jelent (ugyanúgy, ahogy routereknél sem pl.).
értem .. de azért furcsa mert netezni youtubét nézni meg röhögve visz mindent ... sőtmitöbb most játszottam a lineage 2 netes játékkal (ez egy MMORPG hasonlo mint a WoW és ott is megy problem nélkül és nem elég hozzá 50 kb/s-es net ... de letölteni nem tudok :D
M1 azért köszönöm a segítséget !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!