Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DIGI, most tértem át UPC-ről,...

DIGI, most tértem át UPC-ről, a speedtest rendben van, szinte mindig maximumon áll, de amíg egy oldal bejön, vagy egy letöltés elkezdődik, az több ideig tart, mint az UPC-nél, pedig ott jóval lassabb vonalam volt (? )

Figyelt kérdés

Azonkívül gyakran szakadozik a net napközben is, közben a modem ledjei rendben villognak, éjfél után gyakori a félórás netszünet ...

másnál hasonló tapasztalat ?

2014. okt. 21. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
-nálad lesz a hiba,nem a Diginél...
2014. okt. 22. 06:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk most ugyanez a helyzet. 50/100 csomagot rendeltünk a speedtest 0,2-4 mb/s között megy lefele és a feltöltés 26-30 mbit/s. A router vadi új 300-as. Nem tudom hol a hiba. :(( Szakadozik, van amikor nincs is net, van amikor van, de lassú, néha eléri a 7 mb-t de ritkán. Aki beállíotta, ip címet írt a routerbe és a gépekbe is, pedig olvastam a diginél, hogy kérik, hogy állítsuk automatikusra. De automatikusan meg nem csatlakozott egyáltalán. Nagyon fura.
2014. okt. 27. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!