Miért van az hogy 15 Mb-s netem van és maximum 330 kb/seccel töltök le? A speedtest. Net-en lemért összeg 2.62 mb/s-et mutat letöltésnek hogyan van ez?
Figyelt kérdés
T-home-nál vagyok nem tudom ti hogy vagytok vele de én ezt nem értem lehet valamit állítani kellene?2014. jan. 25. 12:55
1/11 anonim válasza:
Akkor kapcsolj ki minden letöltés t és csinálj még egy speedtest.net es mérést. Majd lessz egy olyan hogy megtudod osztani és ott kapsz egy linket, azt írd ide vagy Screenshoot vagy valamivel fényképezd le.
2/11 anonim válasza:
Azért, mert 15 megabit (a neted sebessége) nem egyenlő 15 megabájt. 15 mbit=1.875 mbájt.
3/11 anonim válasza:
terhelt a környék, vagy olyan torrentet töltesz, amit nem seedelnek elegen.
15 megaBIT-es nettel maximum 1,875megaBÁJT-al tudsz tölteni, de a szolgáltató nem garantálja hogy ennyivel fogsz is tölteni...
4/11 A kérdező kommentje:
speedtest.net/my-result/3257716275 itt van nem értem akármit szedek ha nem is torrent-ről akkor is 300 fölé nem nagyon akar menni... nem értem
2014. jan. 25. 13:28
5/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy 15 Mbit-es a netem de azért szeretnék legalább egy 1 Mb-os letöltési sebességet...
2014. jan. 25. 13:30
6/11 anti paladin válasza:
Nem kell állítani semmit.
A szerződésben van egy minimum sávszélesség amit mindenképp el kell érnie a sávszélnek, minden afölötti érték csak egy lehetséges elvi érték amit vagy betart a szolgáltató vagy nem.
7/11 A kérdező kommentje:
Ilyenkor szólni kell vagy perelni?
2014. jan. 25. 13:40
8/11 anonim válasza:
Hmm.. Ez érdekes mert nekem 20-as van és ugyan ugy a t-home nál vagyok. Családi csomag IP TV + 20-as net és max letoltesem az 2.3mb max feltöltés em az 160kb.
9/11 anonim válasza:
Általában 10%-át szokták garantálni, de nézz utána pontosan...
az 1,875-nek a 10%-ánál sokkal gyorsabban töltesz, jogi alapod sincs hogy reklamálj. Vagyis reklamálhatsz náluk, ha jófejek, akkor talán ránéznek, de NEM KÖTELESEK, mert az általuk ígért minimumot tudja a szolgáltatás(ha 10%-ot garantálnak, de ennek nézz utána).
10/11 anonim válasza:
Nem értem hogy torrentnél miért várja el mindenki a maximális letöltési sebességet, holott ez a sebesség torrent esetében egy csomó egyéb dologtól is függ, hiába van 15 megabites neted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!