Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet az, hogy a letöltés...

Hogy lehet az, hogy a letöltési sebességem sokkal kisebb, mint a feltöltési?

Figyelt kérdés

Wifi kacsolat alatt.

0,86/12,30 Mbps, korábban sokkal magasabb volt.

PC-n nincs gond, de a wifi sz*r. Úgy mértem, hogy nem fut semmilyen letöltés, torrent, videó, semmi.

Néha fogja magát és akkor gyorsabb a letöltés, valamikor még ennél is lassabb.

Routeren változtattam csatornát, jelszót, alkalmaztam MAC-szűrőt, biztos, ami biztos. De így is sz*r :(

2014. dec. 21. 16:27
 1/5 A kérdező kommentje:
*nemcsak a laptopon, az összes kütyün.
2014. dec. 21. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
hibás a router?
2014. dec. 21. 16:29
 3/5 A kérdező kommentje:
ettől félek :(
2014. dec. 21. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Közelről is lassú a wifi?

Olyannal már találkoztam, hogy kétszobával odébb a letöltés tök lassú volt, míg a feltöltés oké (a router jelei ott már gyengék voltak, de az USB stick erősebbnek bizonyult). Ebben az esetben közelre kielégítő sebességet nyújtott a router wifin...

2014. dec. 21. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:

évekig tök jó volt minden, eddig semmi gond nem volt a szobákban a wifi jellel. Tabet, telefon és laptop is is jól fogta (az erős) jelet, 1-2 perc alatt lent volt egy film.

Most meg 1-2 hete ilyen sz*r az egész :(

2014. dec. 21. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!