Miért 0 a seedelési sebességem? Mértem sebességet és 1, 05 volt, de akkor torrentezés közben miért 0 a seed?
BitComet-et használok.
Mikor elkezdtek valamit torrentelni, akkor egy idő után a feltöltés felugrik akár 3 kb/s -re is, de a feltöltött méret-nél 0-t jelez.
És amikor már lejött a torrent, akkor abszolút 0 az egész seed.
Miért van ez?
A 0,x kBps "feltöltési" sebességek nem valódi adatfeltöltés, az nem seed. Csak kliens-tracker közötti kommunikáció ami a forgalmazási adatok frissítésével jön létre.
Az hogy miért nem töltesz fel elég sok oka lehet, elsődlegesen az hogy nincs kinek, vagy túlseedelt a torrent és neked a bolyban relatívan alacsony a feltöltési sebességed - a kliensek mindig a gyorsabbra csatlakoznak előbb.
Aha értem, köszi.
Meg azért is érdekelt, mert majd hamarosan, ha minden igaz be kerülök nCore -ra, ott meg ugye valamennyit kötelező visszatölteni.
És ha akkor is ilyen lesz a seed, hát akkor nem tudom mi lesz majd... :/
Köszi!
Na most épp az történt, hogy volt egy torrent, amit egy darabig nem tudtam se letölteni, se feltölteni. Mind a kettő 0 volt néha esetleg felment 1-re.
Most meg hirtelen az előbb 0-ról felugrott 700-ra :D
+ a feltöltés is 4-re (bár még mindig azt jelzi, hogy 0-t töltöttem fel)
Na mind1...érdekes... :D
Ja és le is jött a torrent, de miután letöltődött ismét 0 lett a feltöltési sebesség.
Elég bonyolultan működik ez a torrent...
Nos, hát azóta bejutottam nCore-ra.
Most jött le egy film, de megint nem seedel semmit...
Az arány kereken 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!