Miért 0 a seedelési sebességem? Mértem sebességet és 1, 05 volt, de akkor torrentezés közben miért 0 a seed?
BitComet-et használok.
Mikor elkezdtek valamit torrentelni, akkor egy idő után a feltöltés felugrik akár 3 kb/s -re is, de a feltöltött méret-nél 0-t jelez.
És amikor már lejött a torrent, akkor abszolút 0 az egész seed.
Miért van ez?
Mindenhol 0 az arány.
Nem lehet, hogy azért nem tölt fel semmit, mert túlseedelt és egy letöltő sem csatlakozott az én seedemhez?
De akkor így, hogy fogok szerezni feltöltést nCore -on??
Aha. Így érthetőbb...
Köszi a választ! :D
Ja és akkor így nem is lehetek TAG nCore-on? :(
Mert 26 hét-ig kell bent lenni és 250 GB -ot feltölteni.
Na de nekem nm tölt fel az ég világon semmit.
Vagy elég, ha csak az egyik teljesül, hogy 26 hétig bent vagyok?
Minden feltételnek teljesülnie kell. Népszerű torrenteket kell figyelni, aminél látod hogy mindig több száz/ezer letöltője van (sorozatok például), és minél előbb beállni letöltőnek, hogy gyorsan megkapd és tudd visszaosztani míg a többi elkezdi letölteni.
Szerverek ellen amúgy nincs kiskapu, van hogy csak több hét után szállnak ki és addig nem tudsz mellettük visszaosztani. Amúgy én nem tapasztaltam még látható elnyomást, az erősen seedelteket is 1 hónapon belül vissza tudom osztani 1-es arányig általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!