Kb 80GB Félmásolás online felületre majd lementésére keresnék megoldást?
Kellemes hétvégét és ünnepeket :)
A következő szituációba kerültem.
Adatmentést kell végrehajtanom régi HDD-men,
a probléma ott kezdődik hogy MobilRack nincs a tulajdonomban
és gép is csak egy szóval hálózatban sem tudom megoldani.
Korábbi ötletem alapján MEGA szolgáltatásába másoltam volna 50GB-ot így 2 fordulóval
(régi vinyó be->USB ubuntu Live elindit->MEGA felmásol 40GB->vinyó ki másik vinyó be->MEGA adatok lement)
A problémám abban ütközött ki hogy a MEGA nem tud egyszerre kb40GB adatmásolást kezelni.
Mivelhogy ennyi adatnak kell egy éjszaka amikor viszont nem tudom egyesével behúzni így ez nem járható út.
Keresnék ötleteket az fentebb irt probléma megoldására.
Köszönöm
Itt inkább az a kérdés hogy ha ráinditok a feltöltésre mondjuk este 8-kor akkor feltölt-e beavatkozás nélkül 40 gigát.
Mert a MEGA is 50 giga tárolására alkalmas, ami elég és gyors is csak hiába húztam be neki 40 gigát ha nem birta feldolgozni és feltölteni az egészet csak valami 640 megát ami elég kevés.
a data egy szar ráadásul pénzes is és komplikált is a letöltése, ezer meg egy dolog van ami többet ad ingyen, szó mi szó a data közelébe nincs a MEGA szolgáltatásának...
Akkor már inkább próbáld azt hogy betömöríted egy nagy ZIP-be és nem egyesével kell feltöltenie, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!