A t-moble-nek van e online részletes számlainformációja?
Figyelt kérdés
Szeretném megnézni mire ment el 3500 ft úgy hogy nincs semmi megrendelve és nem telefonáltam csak 1 percig!
A telefonom nem sms képes és nem internet képes motorola F3 szóval nem értem!
Sejtem mert az oldalukon fent volt gyakori kérdésekben hogy tévedésből minden előfizetőjük egy időszakos díj levonást kapott! Akitől nem tudták levonni következő feltöltésnél hacsak nem egyébb okokból már tiltott vagy egyéb!
2014. dec. 19. 18:55
1/4 soccerway válasza:
nincs, úgy tudom pénzért lehet ilyet kérni.
2/4 A kérdező kommentje:
Biztos? Mert nagyon kéne!
2014. dec. 19. 21:30
3/4 soccerway válasza:
Itt még szétnézhetsz hátha: [link]
4/4 anonim válasza:
Az ügyfélszolgálat már rég elmondta volna a lehetőségidet. Vagy ha nem sem akarsz szóba állni élő emberrel, akkor a telefonszámoddal beregisztrálsz T weblapra, megnézheted a bekapcsolt szolgáltatásokat, de attól még nem biztos, hogy okosabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!