Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-home-nál be lehet kötni a...

T-home-nál be lehet kötni a netet TV kábelen keresztül?

Figyelt kérdés

Eddig digisek voltunk, de egy csomó jó csatorna megszűnt és váltottunk T-home-ra. Diginél a net a TV kábelen keresztül jött és max 2mbit/s-el töltöttem le, ez volt a max amit ajánlani tudtak ide. Mivel a t-home-nál, ha minden szolgáltatás tőlük van akkor olcsóbb, így netet is váltottunk. Azt mondták ,hogy ide csak a netmánia s csomagot tudják ajánlani, melynél a kínált letöltési sebesség 10 mbit/s. Gondoltam a diginél rosszabb biztos nem lesz. Tévedtem. Kijött a szerelő és bekötötte a TV-t és a netet. A net jelenleg a telefonkábelről jön és éppen ,hogy eléri az 1 mbit/s letöltési sebességet (100 és 125 kb/s között cikázik). Ez borzalmasan lassú, rosszabb mint volt a diginél és szerintem azért mert a telefonon keresztül jön.

Szerintetek ha felhívom őket ez ügyben TV-n keresztül be tudják húzni? Nektek hogy van bekötve?

2014. dec. 17. 17:49
 1/2 anonim válasza:
Igen. Nekünk a Tv a net és a telefon is egy kábelen jött és 1 modemmel osztották szét.
2014. dec. 18. 01:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Megjött a szerződés és abban az van ,hogy én a netmánia XS csomagot rendeltem... Azt sem tudtam ,hogy létezik ilyen, nincs is fent az oldalukon, csak a google-be találtam rá egy pdf-ben. Nem is értem, amikor bementem az üzletbe adtak egy szórólapot ,hogy válasszak, én az S csomagot választottam. Kiváncsi leszek mit mondanak erre.
2014. dec. 18. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!