T-home-nál be lehet kötni a netet TV kábelen keresztül?
Eddig digisek voltunk, de egy csomó jó csatorna megszűnt és váltottunk T-home-ra. Diginél a net a TV kábelen keresztül jött és max 2mbit/s-el töltöttem le, ez volt a max amit ajánlani tudtak ide. Mivel a t-home-nál, ha minden szolgáltatás tőlük van akkor olcsóbb, így netet is váltottunk. Azt mondták ,hogy ide csak a netmánia s csomagot tudják ajánlani, melynél a kínált letöltési sebesség 10 mbit/s. Gondoltam a diginél rosszabb biztos nem lesz. Tévedtem. Kijött a szerelő és bekötötte a TV-t és a netet. A net jelenleg a telefonkábelről jön és éppen ,hogy eléri az 1 mbit/s letöltési sebességet (100 és 125 kb/s között cikázik). Ez borzalmasan lassú, rosszabb mint volt a diginél és szerintem azért mert a telefonon keresztül jön.
Szerintetek ha felhívom őket ez ügyben TV-n keresztül be tudják húzni? Nektek hogy van bekötve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!