Kb 3 hete vagyunk a thome-nál és az lenne a baj, hogy nem tudok Minecraft-on lan csinálni mert nincs tplink bekötve de amikor a btelnet-nél voltunk akkor jó volt. Ezt írja a hamachi:A szever hibát jelzett a hálózat létrehozása közben. Mi lehet a baj?
Egy kicsit még tudna róla mondani valamit ?
Mert rájöttem hogy az a start menü.
De ott mit kell csinálni ? Windows 7 van a gépen !
Vezérlő pult ???
De most csak thom-os ruter van és semmi más.
Tp-t még nem kötöttem be :D
Sajna nem jó nem eléhetö az oldal azt írja !
Ez van ráírva: Usernam 3play Userpass:ke2afeeb
Wlan ssid:T-home_60030_c
wpa/wpa2wirles key:ap27jb5z
Mac az nem fontos
Sikerült.
Csak most mire kell menni és ez van nekem.
ZTE kínai betük 2 db.
Ezek szerint nem speedport-os routered van, hanem az a Pirelli-s(ADB), ami megint más, de azt is lehet menedzselni, csak ha jól emlékszem, akkor a 192.168.1.254-en keresztül és ott a 3play az alapértelmezett felhasználónév és jelszó.
Egyébként tényleg úgy kell csinálni, hogy mielőtt rákötsz egy TP-Link vagy más féle routert, azelőtt át kell állítani bridge-be és ha jól emlékszem, akkor ezt is lehet, bár már nem vagyok benne olyan biztos ennél a típusnál, de ha eleve az a probléma, hogy játéknál csak a LAN nem működik, akkor simán mögé kötsz egy másik routert alhálózatot alkotva és kész.
Egyébként a ZTE -vel mit akartál? Mert olyan router is van a t-home-nak, meg külön is kapható, csak akkor most tudni kellene, hogy mi is van :)
Az oldalt sikerült behozni csak nekem nem tplink jön ki az oldalon hanem ZTE és kínai betü .
Amikor be irom az ip:192.168.1.254
Akkor most bridge-be hogy kell tenni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!