Kb 3 hete vagyunk a thome-nál és az lenne a baj, hogy nem tudok Minecraft-on lan csinálni mert nincs tplink bekötve de amikor a btelnet-nél voltunk akkor jó volt. Ezt írja a hamachi:A szever hibát jelzett a hálózat létrehozása közben. Mi lehet a baj?
Hát nem nagyon értek hozzá de nincs Tplink és nem tudunk haverommal játszani minecraft-on ! De régen volt és most ki lett kötve és nem tudok hamachival szervert csinálni !
Ez lenne a baj ! Igazábol nem tudunk eggyüt játszani !
De egyébként csak a t-homos ruter van az új és semmi más az be van kötve a gépbe és kész !
Meg az van rá írva hogy ez egyben a wifit is adja de egy vacak!
Kevés a wifi jel nem szeretem!
bridge De azt hogy kell és mi kell hozzá tp van normális doboz is van !
Azt hiszem hogy dlink meg tp van meg a thom-os doboz.
Akkor valahogy beteszem bridge-be és kész meg egy Tp-t beköt és kész vagy kell még a dlink is ???
Mint mondtam nem nagyon értek hozzá!
Ha bridge-be teszed, akkor csak modemként fog működni, routerként már nem, tehát nem oszt belső IP-ket és a Wifi se fog működni, így a TP-Link-es router veszi át majd a szerepét.
Bridge-be meg a kezelőfelületen tudod átteni. Egyébként nem, ha már van egy TP-Link-es router, akkor nem kell D-Link-es. Vagy egyik, vagy másik.
Köszi csak a kezelőfelület az az eszköz kezelő ?
Bocsi nem értek ehhez :D
De gépben kicsit ithon vagyok !
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!