Miért nem engedi a nuggetcraft (minecraft) szerver hogy regisztráljak?
Ezt írja ki:
"Hiba:Több felhasználót nem regisztrálhatsz a szerveren!"
Én már regisztráltam, de a tesómat nem engedi regisztrálni (persze külön gépről próbáltunk regisztrálni).
Az ő gépe jobb mint az enyém, és még senki sem regisztrált róla, szóval nem az IP-vel van a baj. Ugyanarról a netről játszanánk, az lehet a baj?
Köszönöm a válasz.
Azt megtudnád mondani hogy meglehet-e ezt oldani?
Arra gondoltam hogy átmegyek az egyik haveromhoz aki nem szereti a Minecraft-ot és ott regisztrálok, mert neki úgyis mind1 :).
Félő, hogy ha tiltják a regisztrációt, akkor ha tudsz is regisztrálni több címet, ha egyszerre v. kis eltéréssel egyszerre mentek fel, akkor kidobnak mindkettőtöket.
Inkább írj nekik, hogy ez a helyzet. Lehet, hogy engedélyezik a második regisztrációt.
Bocs hogy csak ezt most vettem észre de lehet már ne maktuális de azért válaszolok.: Ha ráírtok egy moderátorra, adminra vagy egy tulajra ilyen ügyben akkor regisztrálunk nektek még egy karit testvéretek számára. :D
Üdvözlettel: Egyik Tulaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!