Miért nem tudok csatlakozni egy játékban arra a szerverre ahova már tunnglen csatlakoztam?
Figyelt kérdés
Nyitva van a port, a tűzfal sem blokkolja, mégis amikor rácsatlakozok és utánna elindítom a játékot, akkor nem találok szervert :/2014. szept. 22. 14:56
1/7 Tengor válasza:
Te üzemelteted mindkét szervert? Ha tunnglen, akkor minek a port nyitás? Pingelni tudod a szervert?
2/7 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem tudok csatlakozni 1 meglévő szerverre. Trackmania canyon
2014. szept. 22. 15:37
3/7 Tengor válasza:
Ne privátba!
Lehet, hogy a felderítés tiltva van a szerveren és IP-vel kell csatlakozni. Ehhez meg kell tudni a szerver Tunngle címét és arra csatlakozni.
4/7 A kérdező kommentje:
ha tudom a címét, hogy csatlakozok rá úgy?
am hogyan tudok én hostot csinálni?
2014. szept. 22. 15:45
5/7 Tengor válasza:
Nem ismerem a játékot, nem tudom, hogy hol kell keresni. Lehet, hogy konzolban kell, lehet h van mód az IP bírására.
Az előbbi okból kifolyólag azt sem tudom megmondani, hogy hol lehet szervert készíteni. Valószínűleg a multi résznél lehet, ha lehet.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet így kapcsolódni mert meg kéne hozzá venni a játékot.
2014. szept. 22. 15:51
7/7 Tengor válasza:
Akkor már meg is van a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!