Üdv! Sajnos internet szolgáltatómmal eléggé elszaladt a ló kb 1 éve. Folyamatosan használhatatlan az internet, de olyan szinten, hogy 1 google betöltése 3 percig is eltart. Hol tudom bejelenteni őket?
-én nem hiszem el,hogy valóban ennyire rossz a pálya,hogy pl 3 perc egy oldal betöltés,
-szerintem veled,vagy a gépeddel van inkább gond,
-a falutokban mások is ezt a céget használják vagy csak te ?
Nem tudom, milyen faluban élsz, én is falusi vagyok (bár nem egy kis falu), de amit leírsz, az kb. az ezredfordulón volt jellemző a kisebb falvakra.
Tudtommal, ha mást nem találsz, még mindig van lehetőséged ADSL-re előfizetni. Ahol vezetékes telefon is van, ott nagyon nagy valószínűséggel az ADSL is elérhető. Szóval gyaníatom, hogy a 2 szolgáltató mellé még a Telekomot is odaírhatod a maga ADSL-ével, ami lehet, hogy nem divatos, nem trendi, de felettébb megbízható. Nálam 10 megabites, ami hacsak nem akarsz egy nap 100 filmet letorrentezni, akkor bőven elég.
De ha mégsem érhető el nálatok, akkor megsúgom: van mobil internet is. Faluhelyen általában lassú, mint a bűn, de a Google-t behozni messze nem tart 3 percig.
De ugye írta a kérdező, hogy mindenkinél ilyen gondok vannak, így valószínűleg a szolgáltató lesz a ludas.
Egyébként az ADSL tényleg mindenhol elérhető (MAJDNEM MINDENHOL!), tehát érdemes lenne utánanézni, mert érdekes, ha két ilyen szolgáltató is szolgáltat egy helyen ugyan azzal a "technológiával", tehát lehet, hogy nincs ADSL-se de az szerintem kizárt, persze van olyan ahol tényleg nincs, én is tudok ilyen településekről.
Na meg ugye az ötlet adott, ha van ADSL, akkor valaki bérel egy nagyobbat a közelben és ugyan azt megcsináljátok wifi készülékekkel meg irányított antennával mint a szolgáltató, pár helyen mint pl. városban vagy faluban már született ilyen megoldás, sőt egy-két alkalommal én is kiviteleztem ilyet.
" amit készítettem, de nem engedte linkelni "
-ez a baj,hogy pancser vagy és nem az internet a rossz ,ez innentől egyértelmű nekünk,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!