Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért használhatatlan az...

Miért használhatatlan az internet?

Figyelt kérdés
Újraraktam az egyik gépet, a nethez szükséges driver is fent van, de így is használhatatlan. A Google-t behozza, azt nagyjából lehet használni, de semmilyen más oldalt nem működik, csak tölt folyamatosan, aztán kiírja, hogy nem lehet kapcsolódni. Ez miért van? Mit telepítsek, állítsak át?

2014. nov. 21. 14:36
 1/4 Tengor ***** válasza:

Milyen sebességet mérsz vele? Frissítés kezelő dolgozik? Más kapcsolattal próbáltad már (vezeték, vezeték nélkül). Telepítés előtt jó volt?

Más eszközökön a hálózatban jó a sebesség?

2014. nov. 21. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:

" A Google-t behozza, azt nagyjából lehet használni, "

-ezt hogyan kell értelmezni,mi az a Google amit behoz,

2014. nov. 21. 14:51
 3/4 A kérdező kommentje:

# 1 Más számítógépen rendben van a net, csak azon nem működik rendesen. Hogy értelmezhető legyen, számokkal írva, az első gépen jó volt, működött, elromlott benne a videokártya, félre lett téve az egész, és egy másik gépet használtam, az legyen a 2-es számú, úgy 1 évig használtam azzal a kábeles netet, ami modemből jön, de most lett még egy gép, a 3., de abban nem volt vinyó, így azt az 1. gépből áttettem, és már akkor sem volt jó a net, de driver csere stb, újraraktam( a 3.-at ugye immáron ), és most megvannak a driverek, de szintúgy nem akar működni. Mellesleg a kérdéseidre nem tudok választ adni, mivel sebességet nem tudom, hogyan mérjek, esetleg online megtudom, de arra ez már kevés, hogy betöltse azt az oldalt, az, hogy más kapcsolatot próbáltam e..hát, elárulnád, hogyan tehetem? De elvileg, ha minden rendben, ennek úgy kellene működnie, hogy bedugom, auto csatlakozik, és minden rendben. Csatlakozik is, tulajdonképpen nincsen hiba, egészen a net használhatatlanságáig.

#2 Ezt úgy értem, hogy maga a Google főoldal, és az összes funkció használható, a kereső is rendben, de a keresőben kiadott linkek már használhatatlanok.

2014. nov. 21. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez hogy lehetséges???:DDD DE rohadtul örülök^^ Kezd magától megjavulni, szép lassan hoz be minden weboldalt, akkor jó sejtésem volt, valami MAC cuccal volt baja, ami olvastam még pár órája valahol. ^^
2014. nov. 21. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!