10 megás net ár, egy megás net?
Egyrészt kicsit furcsa és másrészt (válaszok) nem teljesen így van.
1.) Én nem fizettem volna ki egy összegben egy évre mert hülyeség és így sok az átverés pont így, ahogy leírtad.
2.) Ez a garantált meg névleges dolog se teljesen így van.
Ha megvan a garantált az jó, viszont ha folyamatosan annyi, akkor a szolgáltató részben szerződést szeg, ugyanis ha a hálózat bírja, akkor meg kell lennie a névleges sebességnek, amiért fizetsz, különben a szolgáltató ne értékesítsen olyan csomagot, amit hivatalosan nem tud "adni".
Gondolom itt a hálózat bírja, csak lekorlátoztak.
Szerintem menj be egy ügyfélközpontban és érdeklőd meg ott, ugyanis telefonon keresztül csak a szájkarate megy, elintézni nem nagyon lehet semmit.
Ha ott se tudod, akkor mehetsz a fogyasztó védelemhez, illetve a helyi hatóságokhoz is akár, ők majd intézkednek.
Perelni akkor érdemes, ha több személynél is előfordul, ugyanis a per az inditónak is pénz és egy nagyobb vállalkozással szemben a nyerés hát ... Mondjuk úgy hogy ahol korrupció van, ott nem ajánlanám és az egész országban az van.
igen, a garantált a lényeg, ha ez megvan, a fogyasztó védelemmel sokra nem mész.
bár engem érdekelne, hogy a te beleeggyezésed nélkül, hogy passzoltak le, de lehet benne van valahol az apróbetűs részben.. bár akkor igaz minden feltételnek meg kell egyeznie a mostani szolgáltatónál is.
A lepaszolás a legkönnyebb dolog és a fogyasztó gyakorlatilag bele se szólhat már, hiszen a szabályályok és felhasználási feltételek úgy vannak csűrve-csavarva, hogy egyrészt ne értsd, másrészt kijátszanak vele.
Mikor felvásárolják a szolgáltatód és onnantól kezdve egy újhoz tartozol, akkor se szólhatsz bele, ez van (sajnos).
Viszont ilyenkor nyugodtan mehet a fogyasztóvédelemhez, mert az egy dolog, hogy a garantált meg van, nade ha meglehetne az amiért fizet, de még sincs, akkor a szolgáltató szórakozik vele.
A UPC is ezt csinálta igen sok előfizetővel, főleg egy bizonyos adatforgalom után és mikor odacsaptak nekik mindjárt tudta a net azt amit kellett, bár ott a szerződésben benne is volt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!