Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyire lassú egy 5 megás...

Mennyire lassú egy 5 megás internet?

Figyelt kérdés

Mobil internetről váltanék vezetékesre, de félek tőle, mert a lakhelyemen csak 5 megásat tudnak biztosítani és félek, hogy nagyon le fog lassulni a netem.

Tapasztalatokat, véleményeket kérek?

2014. szept. 24. 19:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

5Mb/sec -> 625KB/s

Ezzel egy 1400MB-os filmet körülbelül 38 perc alatt tudsz letölteni.

Böngészésben nem érződik, hogy 5 vagy 50 Mbites-e a neted. Ott a ping (válaszidő) a mérvadó ami a különböző díjcsomagoknál kb megegyezik.

2014. szept. 24. 19:33
 2/14 Tengor ***** válasza:
100%

A lassúság elég relatív dolog. Youtube-ozni HD-ben pl elég, ha nem töltögetsz mellette.

Mobilnettől viszont bármi jobb, szóval válts nyugodtan!

2014. szept. 24. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A garantalt az ot mega vagy a maximalis?
2014. szept. 24. 19:36
 4/14 A kérdező kommentje:

Maximális az 5. A garantált az 0,5.

Dolgozom a gépen, szóval weblapokat töltök be, egyszerre többet is. Na ez nem mindegy, hogy ez mennyire megy gyorsan, mert időre dolgozom. Meg mondjuk, közben zenét hallgatnék.

Film letöltés tényleg csak nagyon ritkán, és ha már semmit mást nem csinálok.

Igazából nekem az a lényeg, hogy gyorsan bejöjjön az oldal és, hogy mondjuk menjen a youtube

2014. szept. 24. 19:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az mar ugy gond, mert ha megvan a garantalt savszel, nem reklamalhatsz. Az a fel megas meg kb semmire sem eleg mar. Lesz ebben egy kis szerencsejatek igy.
2014. szept. 24. 19:46
 6/14 A kérdező kommentje:

Ez az a Net 5

[link]

2014. szept. 24. 19:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha rákeresel az Invitelre, akkor csak panaszokat fogsz találni, elég rossz szolgáltatást nyújtanak a vélemények alapján, nem fog 5 megabittel menni
2014. szept. 24. 20:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Na, most elbizonytalanodtam megint, pedig az első pár válasz után már megint úgy gondoltam jó lesz.
2014. szept. 24. 20:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk vidéken hozza az invitel a beígért sebességet, bár az a net 15. Egyébként nem fél hanem 1 a garantált az 5 Mb-nél. Az viszont igaz, hogy elég borzalmas és megbízhatatlan a szolgáltatásuk de ez településfüggő is. Egy időbe mindig belassult éjszaka 2-3 között a garantált sebesség alá. Majd jeleztem feléjük és közölték, hogy náluk minden rendben, biztos nálam van a hiba. (Érdekes módon 2 nap múlva megszűnt... :) )
2014. szept. 24. 20:13
 10/14 A kérdező kommentje:

Igen, elnéztem 1 mega a garantál, nem tudom ez mennyiben jobb nekem :D

Igazából amit előnynek mondtak, hogy olyan hiba nincs náluk, hogy mondjuk 2 napra nincs net. Szóval ez szól még mellette.

Ezen jönne a tv is nekünk.

2014. szept. 24. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!