Mennyire lassú egy 5 megás internet?
Mobil internetről váltanék vezetékesre, de félek tőle, mert a lakhelyemen csak 5 megásat tudnak biztosítani és félek, hogy nagyon le fog lassulni a netem.
Tapasztalatokat, véleményeket kérek?
5Mb/sec -> 625KB/s
Ezzel egy 1400MB-os filmet körülbelül 38 perc alatt tudsz letölteni.
Böngészésben nem érződik, hogy 5 vagy 50 Mbites-e a neted. Ott a ping (válaszidő) a mérvadó ami a különböző díjcsomagoknál kb megegyezik.
A lassúság elég relatív dolog. Youtube-ozni HD-ben pl elég, ha nem töltögetsz mellette.
Mobilnettől viszont bármi jobb, szóval válts nyugodtan!
Maximális az 5. A garantált az 0,5.
Dolgozom a gépen, szóval weblapokat töltök be, egyszerre többet is. Na ez nem mindegy, hogy ez mennyire megy gyorsan, mert időre dolgozom. Meg mondjuk, közben zenét hallgatnék.
Film letöltés tényleg csak nagyon ritkán, és ha már semmit mást nem csinálok.
Igazából nekem az a lényeg, hogy gyorsan bejöjjön az oldal és, hogy mondjuk menjen a youtube
Igen, elnéztem 1 mega a garantál, nem tudom ez mennyiben jobb nekem :D
Igazából amit előnynek mondtak, hogy olyan hiba nincs náluk, hogy mondjuk 2 napra nincs net. Szóval ez szól még mellette.
Ezen jönne a tv is nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!