Ha egy adott oldalon a betöltés után a nézett videók percenként megszakadnak, az minek a hibája?
Tudom, hogy gyökér kérdés, de nem értek hozzá, a netem 20 megás, elvileg ilyet sosem csinált, de tegnap este egy videót sem tudtam megnézni, állandóan megszakadt, végül már ezt írta ki:
this video is will be available soon, és lefagyott az egész.
Géphiba, vagy net, vagy az az oldal(nem a YOU TOUBE)?
KÖszi az infót előre is!
Egyrészt lehet, hogy az internetkapcsolatoddal van/volt valami gond. Esetleg valaki "keményen" tölt lefelé (pl. torrenttel) egy másik számítógépen (akár olyan is, akinek nem lenne szabad, mert pl. nyitott a wifid).
Másrészt lehet, hogy van valamilyen vírus vagy egyéb kártékony program a számítógépeden.
Harmadrészt lehet valami magával a számítógéppel is (hardverileg).
----
1.
Itt le tudod mérni az interneted sebességét.
Bár az sem mindegy, milyen oldalon nézel videót. (Minél messzebb van tőled, annál jobban csökken az internetkapcsolatod sebessége odáig.)
2.
Ha van víruskeresőd, futtass le egy ellenőrzést.
Ha nincs, akkor nagyon gyorsan szerezz be egyet.
Én ezeket használom:
Avast (ingyenes változat, évente kell regisztrálni, aktív védelem, víruskereső)
Malwarebytes (ingyenes változat, rosszindulatú illetve véletlenül telepített (pl. toolbarok) programokat tud eltávolítani)
3.
Ha van rá módod, nézd meg másik számítógéppel a saját hálózatodon, hogy azon mennek-e a videók rendesen. (Azon az oldalon.)
Köszi.
Linux mint van a gépen, nem Windows, ezen úgy tudom, nincs vírus, a többinek utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!