Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Üdv. Van egy tp link tl...

Üdv. Van egy tp link tl wr740n tipusu routerem van egy Digi internet a lakásomban ami LAN kábelen jön be, kapcsolódni szeretnék a nethez a routerrel, miért nem jó?

Figyelt kérdés
Elvégzem a beállításokat ahogy az le van irva. PPPoE kapcsolat, beirom a digitől kapott felhasználónevet meg a jelszavat és mentem. Újraindítom a routert és a státuszban csak annyi van a wan-nál hogy connekting. Mi lehet a baj? Egy másik tp link routerrel megy a net. Egyenesen gépbe dugva a lan kábel akkor is megy a net.

#router #link #TP-Link #TP #TP-Link TL-WR740N #digi probléma #PPPoE hiba #tp link tl wr 740n
2014. dec. 3. 11:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Még esetleg azt megcsinálhatod, hogy a régit visszateszed és annak a kimenő lan részét ősszekötöd a wr740 wan-jába. Ez esetben a régi fő router marad a 740 pedig al, és a 740-esbe semmit sem kell megadni (dynamic ip-n kell hagyni). A fő routeren kikapcsolhatod a wifi-t, hogy csak a Lan-t ossza a 740-nek. Gondolom a régi routered 340-es 541-es.
2014. dec. 4. 12:59
 22/24 A kérdező kommentje:
Ugy is próbáltam... de a net a régi routerrel kaki nagyon (541-es és az 50 mb/s-ból tud 1.5-öt) dinamic IP-vel kapcsolódik a 740n wan-ja az 541-hez... még azt tudom csinálni hogy egy haveromnak is digi netje van, elviszem hozzá. Ha kapcsolódik akkor diginek tudok reklamálni ezzel a sok infóval plussz azzal hogy máshol müködik.
2014. dec. 4. 16:52
 23/24 A kérdező kommentje:
Másnál működik. Más szolgltató. Beirtam a PPPoE kapcsolathoz a felhasználónevet meg a jelszavat, kapcsolódot és net is volt.
2014. dec. 8. 05:08
 24/24 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el.... másnál Quick Setup-ba beirtam a felh.nevet és a jelszót. kapcsolódott... hazajöttem, összedugtam és WAN-ban át irtam az én elérésemet és kapcsolódott. Fogalmam nincs miért, de működik. Köszönöm a sok segítséget.
2014. dec. 8. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!