Üdv. Van egy tp link tl wr740n tipusu routerem van egy Digi internet a lakásomban ami LAN kábelen jön be, kapcsolódni szeretnék a nethez a routerrel, miért nem jó?
Figyelt kérdés
Elvégzem a beállításokat ahogy az le van irva. PPPoE kapcsolat, beirom a digitől kapott felhasználónevet meg a jelszavat és mentem. Újraindítom a routert és a státuszban csak annyi van a wan-nál hogy connekting. Mi lehet a baj? Egy másik tp link routerrel megy a net. Egyenesen gépbe dugva a lan kábel akkor is megy a net.2014. dec. 3. 11:30
12/24 anonim válasza:
Itt felhasználónév vagy a jelszó lehet rossz, mert így kell lennie a wan beállításoknak. Az előző routered adminfelűletéről a wan beállításokat ki kéne másolni és annak a Mac address-ét megadni. A pppoe jelszó kimutatható a régiből egy firefox kiegészítővel aminek a neve "unhide password". majd amikor telepítetted akkor megnyitod a régi router menűjét és csak bele kell kattintanod, s a pöttyök helyett a jelszót fogod látni. így tutira ki lessz zárva a rossz jelszó is.
13/24 A kérdező kommentje:
Meg volt a régi router Mac címe is... jelszó jo mert egyeztettem a szolgáltatóval.
2014. dec. 3. 14:39
14/24 A kérdező kommentje:
Jelszó meg onnan tudom hogy jó mikor a gépbe dugom egyenesen a lan kábelt és csinálok a gépen egy kapcsolatot oda beirva meg kapcsolódik.
2014. dec. 3. 16:57
16/24 A kérdező kommentje:
Nekem is új... pár routeren túl vagyok már. Ja és digi azt mondja hogy nem az ő hibájuk, ha megy a net a router nélkül akkor szolgáltatói gond nincs.
2014. dec. 3. 17:06
17/24 anonim válasza:
Hát akkor még firmware frissítés megér egy próbát. Milyen a pontos firmware verzió ami rajta van?
18/24 A kérdező kommentje:
3 van hozzá + ami rajta volt. Egyikkel sem oké. Próbáltam a legújabbat. Az az előttit és az az előttit is. :(
2014. dec. 4. 03:51
19/24 anonim válasza:
Melyik verzió volt rajta eredetileg?
20/24 A kérdező kommentje:
Meg nem mondom fejből :/
2014. dec. 4. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!