Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez esetben kell fizetnem?

Ez esetben kell fizetnem?

Figyelt kérdés
Egy éve regeltem egy fizetős oldalra. Az email címet töröltem amivel regeltem. Nem akarok ezért fizetni. Az oldalon semmit se tudok megnézni, mert felhoz egy olyan ablakot hogy fizessek. Csak az email címemet és felhasználónevemet tudják, semmilyen személyes adatot nem adtam meg.
2014. nov. 26. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Remélem te kérdezted meg ugyanezt 30-szor korábban, és megint elmondja mindenki, hogy: NEM KELL fizetned semmilyen esetben, nem küldenek számlát, nem érnek utol, és végső soron te nem használtál semmilyen olyan szolgáltatást ami után fizetned kellene. A regisztráció nem köthet semmilyen fizetéshez, mert az bankszámláról, vagy sms-ben történik, ez pedig véletlenül sem fordulhat elő a tudtod nélkül.

Az interneten nincs utólagos fizetés, ha fizetős tartalmat akarsz elérni akkor előbb fizetned kell, és ha te nem fizettél akkor ilyen tartalmat nem kérhetnek rajtad számon.

A következő kérdezőnek mindenki szeretettel ajánlja a kereső használatát.

2014. nov. 26. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Igen kell, enyém az az oldal, és mostmár tudom kivagy :D
2014. nov. 26. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ügye vagy, már egy párszor feltetted ugyanezt a kérdést, nem kell fizetned.
2014. nov. 26. 22:10
 4/5 T/Z ***** válasza:

Ez egy ingatlanhirdetős oldal volt?

Ahol csak akkor törlik a hirdetést, ha kifizetted az "elmaradt" hirdetési díjat, ami ráadásul naponta nő is addig, amíg nem törlik a hirdetést az oldalról?

2014. nov. 27. 02:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem ingatlanos oldal, ha nem filmletöltős oldal.
2014. nov. 27. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!