Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kell fizetnem ilyen esetben?...

Kell fizetnem ilyen esetben? Van tartani valóm?

Figyelt kérdés
Egy éve regisztráltam véletlenül egy fizetős oldalra, amiről azt hittem ingyenes. A regisztráció alatt nem kértek fizetéssel kapcsolatos dolgokat és személyes adatokat sem. Miután regisztráltam viszont amikor rákattintottam valamire már egyből felhozott egy olyan ablakot h. aktiváljam az előfizetést. Az oldalon semmit se tudok megnézni, és törölni se tudom magam.
2014. okt. 31. 16:55
 1/3 belapus ***** válasza:

Prémium tartalmat csak fizetés után tudsz megnézni.Addig alig vagy több, mint egy olyan felhasználó, aki még csak nem is regisztrált.Egy korrekt oldalnál a Felhasználási Feltételek között szerepelni szokott az az információ is: hogyan lehet megszüntetni a regisztrációt ?

Itt lehet, csak az e-mail címed volt fontos.

2014. okt. 31. 17:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez egy legális oldal, de az nincs leírva hol szüntethetném meg a regisztrációt? Ha az oldalon maradok abból lehet bajom?
2014. okt. 31. 17:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Még most is az a válasz, hogy nem kell fizess, mert nem adtál meg számlázási adatokat, nem kell mindig feltenned ugyanezt a kérdést.
2014. okt. 31. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!