Szerintetek jó ötlet lenne, jó elfoglaltság?
Figyelt kérdés
Helló!:) Először is azért tettem ezt ebbe a kategóriába,mert ebben nézelődnek a legtöbbet. Tehát a kérdésem a Youtube videózással kapcsolatos lenne. Hogy lenne nézettségem az ilyen videókkal ,mint pl ez ?---> Legjobb barátnőmnek :): [link] ezt is èn csináltam :) Tehát ha ezzel lenne nézettségem,akkor nagyon szívesen folytatnám,de a csatornámon van még ehhez hasonló videóm.:)
Légyszi segítsetek és mondjátok el a véleményeteket!
Előre is köszönöm!:) 13 éves lány voltam.:)
(Utólag még : A csatornámon lévő videók valamilyen alkalomból készültek,barátaimnak ,szeretteimnek)
2014. nov. 23. 16:41
1/3 anonim válasza:
Elfoglaltságnak jó, de nézettséget ezzel nem fogsz szerezni.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem:( köszönöm azért.
2014. nov. 23. 16:44
3/3 anonim válasza:
az ilyen témájú videókat az ismerőseid értékelik főleg. olyan témáról csinálj videót, ami több embert is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!