Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miről videózzak? (többi lent)

Miről videózzak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Régóta szeretnék videózni úgy gondolom 15 évesen már elkezdhetem mert nem vagyok nagyon fiatal hozzá ez az egyik amit szeretnék kérdezni hogy szerintetek elég idős vagyok már a videózáshoz vagy még inkább ne? Illetve miről? lány vagyok szóval internetes játékokról nem igazán szeretnék videót csinálni mert nem értek hozzá de esetleg egyéb témák?

2014. júl. 10. 16:47
 1/4 anonim válasza:
ha lég idősnek érzed magad, akkor szerintem oké :)Kreatív vagy? mert ha igen, csinálhatsz home made dolgokat és azokat mutathatod be! vagy adhatsz másoknak tanácsokat, hogy pl miket adhatnak ajándékba másoknak. vagy ki is próbálhatsz mondjuk sminkeket, amiről véleményeket mondhatsz. :))
2014. júl. 10. 17:18
 2/4 anonim válasza:

nekem van egy osztálytársam aki szintén imád videozni és ö leginkább az osztályrol csinál vidiket, pl. az osztlykirándulás vagy akár egy átlagos nap a suliba, lényegében bemutatja egy közösség mindennapjait

de csinált már olyat is h pályázatra készitett, de láttam már töle saját magárol is

de szerintem ezen a területen az a legfontosabb h olyanrol csinálj felvételt ami érdekel, mert arrol biztos h tudsz majd beszélni

és szerintem nem vagy fiatal hozzá

sok sikert hozzá!

16/L

2014. júl. 10. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen mindent kommentet sokat segítettetek :-)
2014. júl. 10. 18:37
 4/4 anonim válasza:
én si most szeretnék belekezdeni és én sminkes,tag,diy vidiket fogok késziteni koztuk vicceseket! :D
2014. aug. 2. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!