Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi baja az msnemnek?

Mi baja az msnemnek?

Figyelt kérdés
Amikor el akarom indítani az aMSN-t,akkor ugye ugrik a bejelentkezéshez.Nekem meg van jegyezve az e-mail címem,és a jelszavam is.És nem enged belépni.És nem tudom,hogy hogyan,de valahol máshol be vagyok jelentkezve,mert már akkor írnak nekem emberek,amikor még nem is léptem be.A régi msnemen beléptem,és ott volt fent az eredeti,és elérhető volt.Hogyan oldjam meg,hogy az ne legyen fent? És miért nem tudok belépni? Ha új msnt csinálok,akkor is ott fog maradni az eredeti,folyton bejelentkezve.
2010. jan. 26. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem megheckelték az msn fiókodat.

Én is voltam így, és fent az msn oldalán megváltoztattam a belépő jelszavamat - ez segített.

2010. jan. 27. 23:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Én most csináltam egy újat,és a beállításoknál beállítottam,hogy a régivel ne lépjen be automatikusan.És sikerült!Köszi a választ!!!
2010. jan. 28. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!