Vélemény a digi netről? Van jobb internet szolgáltató?
Most szeretnék átállni digi netre és nem tudom, hogy hogy működik ez. Tehát a kérdéseim:
-Jó-e a digi net, tehát nem megy el gyakran, a garantált sávszélesség mindig megvan?
-Az optikai (LAN) net mit jelent? Nekem most modemes netem van (10mb-os) és nem tudom, hogy mi a különbség.
-A digi oldalán van egy ilyen szempont, hogy webtárhely, és ez mit jelent?
Szeretném, hogy csak olyan írna, akinek digi nete van. :D
Érdekelne engem is erre a kérdésre a válasz. Váltani szeretném a mostanit. Digi van a lépcsőházban. Volt 2 szomszédnak. Egyik elköltözött, másik, elhunyt. nem lakja senki. Őket nem tudom megkérdezni.
Ráadásul 4 év telt el azóta. Van új infó??
Ügyfélszolgálaton, naná hogy dicsérik...
Ki indulásnak az itt leírt infók érdekelnének.
köszönöm
11 - es válaszoló vagyok.
Digi - s autót gyakran látom. Gondolom hiba elhárítás.
2019 márciusba a " upc " - t választottam. Most az hbogo - val együtt kerül annyiba a szolgáltatás annyiba, mint a matáv...
Matáv volt sokévig. ( 15 kb ). Hiba elhárítás azért kellett mertfestés után nem volt semmi tv - net. rossz helyrekerültek a kábelek. 😐
Upc - shez nem kellett a bekötés óta kijönniük. Beázás miatt nem volt szolgáltatás. Azt hiszem 1 nap se volt az a szünet.
( a szolgáltatóknak más ma már a nevük. szándékosan írtam a régivel őket. Sőt : UPC előtt a név Kábelkom volt 🙄🙃 )
"Digi - s autót gyakran látom. Gondolom hiba elhárítás."
Zsenialis erv. Ha nincs infod roluk, inkabb ne szoltal volna hozza.
Lebeszéltek a digiről. Azért választottam másik szolgáltatót.
mostanában volt rá példa kérdezték a facen, miért lassú a diginet. gondolom a mobilinternetről írták...
Nagyban attól függ, régi vagy új hálózat van a lakhelyeden, de összességében egy kalap xar.
Miattuk lett mobilnetem eletemben eloszor, ugyanis annyira fosch a digi, h nem mertem csak arra alapozni, mas szolgaltato meg nincs:
-mostanaban minden du. 2-3x leáll 10 percekre a net, nem volt olyan hét h mindenre rendben lett volna
-irodaban honapokig 10x ment el a wifi naponta, az informatikusunk megnézte, a szolgaltato a hibaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!