Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez valami új divat a facebooko...

Ez valami új divat a facebookon vagy mi?

Figyelt kérdés
Arra a jelenségre gondolok amikor a facebookon két ember ismerős lesz. Ekkor néhányan mostanában kommenteket írnak a poszt alá. Olyan szövegekkel, hogy: sokáig! S.t.b. Másik jelenség, mikor letekernek az általa(uk) kiszemelt ember adatlapjának az aljára ahol ki van írva, hogy mikor született az illető... Ide is kommentelnek mindenfélét.. Zenéket linkelnek. De mindezt miért?
2014. okt. 28. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert megtehetik. Miért ne?

Az én profilomra senki sem írogat.

2014. okt. 28. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Az enyémre sem! De ezt már nem egy ismerősömnél figyeltem meg!
2014. okt. 28. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Utóbbit nem tudom, jó nagy hülyeség. Előbbit meg szerintem azért, mert viszonylag új funkció, és mindenképp használni akarják, még akkor is, ha semmi értelme.
2014. okt. 28. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Túl sok értelmet ne keress Facebook felhasználókban.
2014. okt. 28. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Az már tuti.

Hogy teszteld a figyelmüket tegyél fel egy 2percnél hosszabb videót aminek a végére szerkessz egy megalázó vagy felháborító mondatot(én azt írtam hogy aki "lájkolja" az bekaphatja)és az ismerőseim 99% lájkolta.

Tanulság: a kutyát nem érdekli hogy mit hanem hogy ki mit rakott fel az a lényeg és ne tartson 10 mp-nél tovább a megtekintése.Ha elvennénk a like gombot nagyobb tüntetés lenne mint az internetadóért.

2014. okt. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!