Ez valami divat, hogy már senkit nem lehet megnézni facebookon aki nem ismerősöd?
Én egy bizonyos személy miatt rejtettem el az adataimat, nem akarom, hogy még egyszer illetéktelenek kezébe jusson ilyesmi. ;D
Ha akarod tudni, konkrétan egy osztályfőnökiben fájt nekem az eset.
Egyik legjobb baratnomnek lementette a kepet kozossegi oldalrol egy lany es a sajat maga kepe helyett azt hasznalta. Azt irta a kep ala, hogy "en" es nagyon gazos profilt allitott ossze. Igaz, nem volt senkinek sem ismerose a barati korben ez a lany, megis valaki meglatta ezt a kepet es ugy szolt az baratnomnek errol. Gondolom, hogy nem egyeduli eset.
Siman visszaelhetnek barmilyen adatoddal. Ha a nevedet, szuletesi idopontodat, helyet tudjak, mar sok mindenhez eleg. Ha valaki ismerosod, az ugyis tudja a neved, szuletesi adataidat, tehat toluk elrejteni nem kell. Az idegentol kell elrejteni, mert barki lathatja es felhasznalhatja.
nekem pl. ellopkodták a képeimet, és blogot csináltak, amiben cinkeltek.
meg mikor letitkosítottam mindent, álprofilokon felvett az illető, másoknak adta ki magát.
én ezért titkosítom ( és nem jelölök be ismeretleneket).
Akinek nem volt iylen esete az olvasott ilyet. Vagy olvasott tanácsokat, hogy hogyan használd a közösségi oldalakat.
Mindenhol le van írva,hogy tiltsd le az idegeneket és ne igazold vissza csak azt aki tényleg jóbarátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!