Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez valami divat, hogy már...

Ez valami divat, hogy már senkit nem lehet megnézni facebookon aki nem ismerősöd?

Figyelt kérdés
Mindenkinek olyan fontos lett letíltani az infókat magáról. De miért?
2011. júl. 7. 03:10
1 2
 1/15 anonim válasza:
34%
Mert nem tartozik idegenekre, hogy melyik suliba jársz, hol dolgozol, mikor születtél, és hol nyaralsz, hogy bulizol..
2011. júl. 7. 04:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Pont ez az... Hogy idegen. Tehát nem tök mindegy?
2011. júl. 7. 04:50
 3/15 anonim ***** válasza:

Én egy bizonyos személy miatt rejtettem el az adataimat, nem akarom, hogy még egyszer illetéktelenek kezébe jusson ilyesmi. ;D

Ha akarod tudni, konkrétan egy osztályfőnökiben fájt nekem az eset.

2011. júl. 7. 04:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Jó, az más. De nem hiszem, hogy mindenkinek ilyen "kalandja" volt.:D
2011. júl. 7. 04:54
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
De lehet! :D Vagy rosszabb is.
2011. júl. 7. 05:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyébként most elgondolkodtattál. Mindjárt vissza is állítom láthatóra a profilom.:D
2011. júl. 7. 05:01
 7/15 anonim válasza:
első vagyok: egyszer találkoztam egy "idegennel" aki kb mindent tudott rólam, de tényleg minden egyes dolgot amit leírtam akár csak kommentbe valahova tudta.
2011. júl. 7. 05:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Egyik legjobb baratnomnek lementette a kepet kozossegi oldalrol egy lany es a sajat maga kepe helyett azt hasznalta. Azt irta a kep ala, hogy "en" es nagyon gazos profilt allitott ossze. Igaz, nem volt senkinek sem ismerose a barati korben ez a lany, megis valaki meglatta ezt a kepet es ugy szolt az baratnomnek errol. Gondolom, hogy nem egyeduli eset.

Siman visszaelhetnek barmilyen adatoddal. Ha a nevedet, szuletesi idopontodat, helyet tudjak, mar sok mindenhez eleg. Ha valaki ismerosod, az ugyis tudja a neved, szuletesi adataidat, tehat toluk elrejteni nem kell. Az idegentol kell elrejteni, mert barki lathatja es felhasznalhatja.

2011. júl. 7. 05:08
 9/15 anonim válasza:

nekem pl. ellopkodták a képeimet, és blogot csináltak, amiben cinkeltek.

meg mikor letitkosítottam mindent, álprofilokon felvett az illető, másoknak adta ki magát.

én ezért titkosítom ( és nem jelölök be ismeretleneket).

2011. júl. 7. 05:18
 10/15 anonim ***** válasza:

Akinek nem volt iylen esete az olvasott ilyet. Vagy olvasott tanácsokat, hogy hogyan használd a közösségi oldalakat.

Mindenhol le van írva,hogy tiltsd le az idegeneket és ne igazold vissza csak azt aki tényleg jóbarátod.

2011. júl. 7. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!