Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt, hogy photoshopos vagyok? Miért lett ez divat a facebookon?
Azért már már senki sem valódi. A személyes találkozásokat felváltotta az internetes ismerkedés, mindenki itt éli az életét. Élőben meg senki nem tud beszélgetni a valódi érzéseiről. ne törődj velük! Azért megnézném azokat a kék szemeket ;)
18/L
Aki ismer élőben ugyis tudja hogy valódi vagy.:d
Am én photofiltrézni szoktam a bnőm
15.l
XD
Eljön még az idő, amikor az utcán is utánad szólnak, hogy nem is ilyen kék a szemed, biztos kontaktlencse, az izmod meg szilikon.
NE foglalkozz az ilyen gyerekes baromságokkal, vedd úgy, mint dicséretet: annyira jól nézel ki, hogy el sem hiszik. :D
Ez most miért párkapcsolatok téma?
Istenem, ilyen óriási problémák...
Egyébként meg nem tudom mit vered ennyire magad a p*cskönyv miatt, nem mindegy, ki mit ír? Töröld a regisztrációdat, ha ennyire zavar, hogy ki mit mond és kész. Ki nem sz@rja le, hogy használsz e photoshopot, vagy sem. Mondd meg nekik, hogy megmutatod hogy élőben is olyan színű és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!