Elittars.hu? Szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, hogy el tudjam dönteni belevágjak-e.
Figyelt kérdés
Szóval aki érintett ebben, és megosztaná velem az oldal előnyeit, hátrányait hálás lennék. Érdekelne, hogy bármikor törölhető-e a regisztráció? Láthatja-e bárki, hogy fenn vagyok, vagy csak azok, akik szintén regisztrált tagok? (Nem szeretném, ha az exem ebbe is belerondítana, szóval ha ő nincs regisztrálva nem láthat ugye?). Előre is köszönöm a segítő válaszokat. 33/N2014. okt. 25. 11:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem a legjobb társkereső. Én régebben nagyon rákaptam ezekre az oldalakra és erre is felszerettem volna regisztrálni. Nem történt meg. Lehet bennem van a hiba, de ha felregisztrálok valahova nem akarok egy nagy paksamétára való tesztet kitölteni. Az se jó persze ha túl könnyen felregisztrálhat az ember bárhova mert ott mindenféle alak megfordult, de ez rendesen kiverte nálam a biztosítékot. Olyan részletekbe menő teszteket kellett kitölteni, amihez se türelmem se akaratom nem volt úgy hogy hagytam is a fenébe. Ugyanakkor azóta kiderült h nem is épp korrekt oldal drága és egy átvágás az egész. Sose higgy annak aminek nagy a reklámja és túl szép hogy igaz legyen....a társunkat nem egy túlvariált pénzlehúzós oldal által fogjuk megtalálni legkönnyebben. (szerintem) Nem kell hinned nekem olvass utána az oldalnak.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon durva, köszi. Belenéztem, de már a kérdéseknél leálltam, aztán remélem nem veszik úgy, hogy regisztráltam, mert fizetni ilyenért nem fogok az fix. Csalódott vagyok, ez van, annyi párkapcsolati szívás után amin keresztülmentem, talán jobb is lesz egyedül:-( csak egy ötlet volt a netes ismerkedés, de nem a legjobb ötlet. Még egyszer kösz a segítséged
2014. okt. 26. 12:08
4/4 anonim válasza:
Sosem lehet tudni mikor jön az ideális. Lehet összefutsz vele egy kávézóban vagy egy rendezvényen. :) Az a lényeg hogy ne zárkózz be teljesen. Viszont ha mindenképp próbálkozni akarsz neten keresztül talán a párom.hu oldala ami még a legjobb ott vannak szimpatikus arcok. Persze kell siker, jó csillagállás Isten tudja mi aztán ahhoz hogy megtaláld az ideálist aki nem csalfa és nem szeretőt keres. Egyébkén azt díjazom hogy valaki vállalja hogy csak szeretőt keres. :) Én már ezer éve egyedül vagyok nem ez az életcélom de kilehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!