Thomson ST780i wl modem-routerhez mekkora feszültségű és áramú táp kell?
Kaptam egy ilyen, fent említett gépet, csak tápegység nem volt hozzá. Megmondaná valaki, hogy mekkora feszültségű és áramú adapter kell hozzá?
A T-Com adta egy időben a nethez, SpeedTouch néven futott náluk. Egybe épített modem, wi-fi router, IP telefon, stb van benne.
Rá van írva a szerkezetre, hogy mekkora az áramfelvétele.
De ha nehézséget okoz az értelmezés, vidd be egy szaküzletbe és rögtön kapsz hozzá tápot.
Ha rá lenne írva, akkor nem kérdezném. Szervizes mit tud vele csinálni? Ugyan azt, mint én: megnézi a csatlakozó mellett, megnézi a címkét, rákeres neten a típusra.
A neten fellelhető specifikáció és kiskönyv is csak a hálózati oldali feszültséget jelzi, 100-240V, 50-60Hz, de ezzel az információval nem megyek semmire.
Ha a neten és a készüléken nem fellelhető ez az infó, akkor mi is csak ennyit tudunk tenni szerintem. Esetleg ha van olyan gyik.hu felhasználó akinek pont ilyen van, megmondja neked. De ennek elég kicsi a valószínűsége.
TIPP: bazáros oldalakon keress rá erre a típusra, majd kérd meg az eladót, hogy olvassa le neked a tápról. Talán hamarabb választ kapsz.
Sok sikert.
out: 18V 1A
in: 140mA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!